Butter chicken
Butter chicken / 4 annosta
Ohje kopioitu Yhteishyvästä
Ainekset
530 g (1
rs) broilerin fileepihvejä (maustamaton)
3 rkl voita
1 kpl sipuli
3 kpl valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
2 tl garam
masalaa
1 tl kurkumaa
0.5 rkl inkivääriä
hienonnettuna
500 g (1
tlk) paseerattua tomaattia
0.75 tl suolaa
1 tl sokeria
2 dl (1
tlk) ruokakermaa 15 %
(¼ tl chilijauhetta)
Valmistus
- Kuutioi broileri ja ruskista voissa (1 rkl)
paistokasarissa. Siirrä lautaselle odottamaan.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota
sipulit voissa (2 rkl). Lisää tomaattipyree, garam masala, kurkuma ja
inkivääri. Paista käännellen noin minuutti. Lisää paseerattu tomaatti,
suola ja sokeri. Kuumenna. Lisää broilerit ja hauduta kastiketta noin 10
minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
- Rouhi pähkinät ja paahda pannulla. Hienonna
korianteri.
- Sekoita kerma kastikkeeseen. Mausta halutessasi
chilillä. Ripottele pähkinät ja korianteri pinnalle. Tarjoa riisin kanssa.
Butter Chickenin kanssa söimme valmista Naan-leipää
Kommentit
Lähetä kommentti