Mango-nuudelisalaatti
Tarjosin tätä salattia karamellisoidun broilerin lisäkkeenä.
Oikein hyvä ja hiukan erilainen lisäke.
Ohje on Kulinaari-blogista.
MANGO-NUUDELISALAATTI
Oikein hyvä ja hiukan erilainen lisäke.
Ohje on Kulinaari-blogista.
MANGO-NUUDELISALAATTI
(10 annosta)
250 g riisinuudeleita
2 l kiehuvaa vettä
1-2 rkl rypsiöljyä
750 g varhaisporkkanaa
2 kypsää mangoa
1-2 ruukkua korianteria
1 chilipaprika
1 dl limemehua
1/2 dl seesamiöljyä
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl ruokosokeria
2,5 dl suolapähkinöitä rouhittuna
Liota lyhyemmiksi murennetut riisinuudelit kuumassa vedessä pehmeiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta nuudelit ja lisää niihin vähän öljyä, jotta ne eivät tartu toisiinsa.
Kuori porkkanat ja raasta karkeaksi raasteeksi. Paloittele, kuori ja suikaloi mango. Hienonna korianteri. Huuhtele, halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Yhdistä kulhossa nuudeleihin muut ainekset paitsi pähkinät. Sekoita ja laita kylmään maustumaan pariksi tunniksi. Viimeistele annokset rouhituilla suolapähkinöillä juuri ennen tarjoilua. Jos teet yhden ison tarjottavan salaatin, sekoita osa pähkinöistä salaatin joukkoon
Kommentit
Lähetä kommentti