Halloumi-vadelmasalaatti
Kesäisen sateisen menun pääruan lisukkeena tarjottu Halloumi-vadelmasalaatti ei pettänyt.
Ohje on bongattu Glorian ruoka&viini-lehdestä.
HALLOUMI-VADELMASALAATTI
4 annosta
15 min
1 pkt (200g) halloumijuustoa
1 1/2 l salaattia (esim. frisee-salaattia ja babypinaattia)
Vadelmavinegretti
1 1/2 dl vadelmia
2 tl punaviinietikkaa
1 dl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
1. Huuhtele halloumi kylmän veden alla, jotta siitä irtoaa ylimääräinen suola.
Leikka pala kahdeksaan viipaleeseen.
Huuhtele ja kuivaa salaatti, nosta se tarjoiluastiaan.
2. Mittaa vadelamvinegretin aineet korkeaan kulhoon ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
3. Grillaa tai paista paistinpannussa hallouminviipaleita noin 1 minuutti molemmilta puolin tai kunnes ne saavat väriä.
Nosta salaattipedille ja valuta pinnalle vadelmavinegrettiä.
Ohje on bongattu Glorian ruoka&viini-lehdestä.
HALLOUMI-VADELMASALAATTI
4 annosta
15 min
1 pkt (200g) halloumijuustoa
1 1/2 l salaattia (esim. frisee-salaattia ja babypinaattia)
Vadelmavinegretti
1 1/2 dl vadelmia
2 tl punaviinietikkaa
1 dl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
1. Huuhtele halloumi kylmän veden alla, jotta siitä irtoaa ylimääräinen suola.
Leikka pala kahdeksaan viipaleeseen.
Huuhtele ja kuivaa salaatti, nosta se tarjoiluastiaan.
2. Mittaa vadelamvinegretin aineet korkeaan kulhoon ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
3. Grillaa tai paista paistinpannussa hallouminviipaleita noin 1 minuutti molemmilta puolin tai kunnes ne saavat väriä.
Nosta salaattipedille ja valuta pinnalle vadelmavinegrettiä.
Kommentit
Lähetä kommentti