Etanat Auralla ja parmesanilla



Valkosipulietanat Auralla / Parmesanilla (4 annosta)
Yhdessä etanapannussa on 6 "koloa".

24 etanaa = 200 g

Maustevoi:
100 - 150 g voita
1- 4 valkosipulin kynsi
2-3 rkl persiljaa hienonnettuna
2 tl sitruunan mehua
1/2 pussia  Aura-sinihomejuustomuru tai parmesan raaste  
suolaa
mustapippuria 


Ota voi hyvissä ajoin huoneenlämpöön pehmenemään. 
Huuhtele etanat ja anna kuivahtaa. Jos etanat ovat kovin suuria, voit puolittaa ne. 

Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
Hienonna valkosipuli  ja persilja.
Sekoita maustevoin ainekset tahnaksi, puolet Auralla ja puolet parmesanilla.

Laita etanapannun jokaiseen koloon etana ja päälle reilu nokare tahnaa.
Nosta etanat 250 asteiseen uuniin muutamaksi minuutiksi eli, kunnes täyte alkaa kiehua.

Tarjoa patongin tai maalaisleivän kera.

AURA-etanat etanapannulla (4 annosta)
Yhdessä etanapannussa on 6 "koloa".


1 prk (24 kpl) etanoita
1 pieni sipuli
½ rkl Valio voita
n. 2 dl kuivaa valkoviiniä
n. 1 rkl konjakkia
150 g Valio voita
½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua
1 rkl sitruunamehua
2 rkl hienonnettua persiljaa
mustapippuria myllystä
(tilkka) konjakkia

Kaada etanat siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä, valuta.
Hienonna sipuli.
Kuumenna voi pannulla ja kuullota sipuli nopeasti. Lisää valutetut etanat ja viini (sekä konjakki). Keitä, kunnes viini on lähes haihtunut.
Sekoita voi, AURA ja persilja tasaiseksi tahnaksi, mausta pippurilla.

Laita etanapannun koloihin pikkutilkka konjakkia ja lisää sitten viinissä keitetyt etanat.
Täytä pannujen kolot tai kuorikotilot AURA-voi-seoksella.

Nosta etanat 250 asteiseen uuniin muutamaksi minuutiksi eli, kunnes täyte alkaa kiehua.
Tarjoa rapeakuorisen patongin kanssa.

Kommentit

Suositut tekstit