Jauhelihakeitto Crock-potilla
Tänään piti saada tehtyä helppo ruokakokeilu Crock-potilla. Olen ollut olkaleikkauksessa ja kaikki tekeminen on vähän rajoittunutta.
Nyt kun olen kotona, minun on helppo testailla usean tunnin haudutusohjeita ja lopettaa ruuan valmistus, jos jokin näyttää menevän pieleen.
Tänään oli vuorossa siis jauhelihakeitto. Ja niin yksinkertaisella tavalla kuin mahdollista.
Alepasta ostin valmiin Apetitin peruna ja keittokasvispussin (750 g) ja pakkasessa oli valmiiksi kypsennettyä jauhelihaa. Näissä pakastetuissa pusseissa, joissa on peruna mukana on mielestäni laatueroja. Apetit-valmisteen perunat pitävät hyvin muotonsa.
Peruna&keittokasvikset ja jauheliha Crock-pot pataan, päälle jauheliha (sekin jäässä).
Vettä 1,2 dl.
2 kpl lihaliemikuutiota
maustepippureita
Laitoin padan High-asennolle ja ajaksi 3,5 tuntia.
Kun 3,5 tuntia oli kulunut, niin emme juuri vielä silloin ehtineet syömään.
Söimme noin 4 tunnin päästä.
Perunat ja kasvikset olivat juuri sopivan kypsiä ja keitto varsin maukas.
Eli myös high-lämpötilalla ainekset säilyttävät hyvin muotonsa.
Pyrin siihen, että näiden kokeilujen jälkeen voin laittaa padan porisemaan aamulla töihin lähdettäessä ja kun tulemme töistä on ruoka meitä odottamssa.
Vielä ei 4 tunnin työpäiviä tehdä, joten kokeilua jatketaan :)
Nyt kun olen kotona, minun on helppo testailla usean tunnin haudutusohjeita ja lopettaa ruuan valmistus, jos jokin näyttää menevän pieleen.
Tänään oli vuorossa siis jauhelihakeitto. Ja niin yksinkertaisella tavalla kuin mahdollista.
Alepasta ostin valmiin Apetitin peruna ja keittokasvispussin (750 g) ja pakkasessa oli valmiiksi kypsennettyä jauhelihaa. Näissä pakastetuissa pusseissa, joissa on peruna mukana on mielestäni laatueroja. Apetit-valmisteen perunat pitävät hyvin muotonsa.
Peruna&keittokasvikset ja jauheliha Crock-pot pataan, päälle jauheliha (sekin jäässä).
Vettä 1,2 dl.
2 kpl lihaliemikuutiota
maustepippureita
Laitoin padan High-asennolle ja ajaksi 3,5 tuntia.
Kun 3,5 tuntia oli kulunut, niin emme juuri vielä silloin ehtineet syömään.
Söimme noin 4 tunnin päästä.
Perunat ja kasvikset olivat juuri sopivan kypsiä ja keitto varsin maukas.
Eli myös high-lämpötilalla ainekset säilyttävät hyvin muotonsa.
Pyrin siihen, että näiden kokeilujen jälkeen voin laittaa padan porisemaan aamulla töihin lähdettäessä ja kun tulemme töistä on ruoka meitä odottamssa.
Vielä ei 4 tunnin työpäiviä tehdä, joten kokeilua jatketaan :)
Kommentit
Lähetä kommentti